• Altijd al geïnteresseerd geweest in de mens, het bestaan en in het leven. Altijd opzoek geweest naar 'wie ben ik', 'wat wil ik' maar vooral naar 'Wat wil het leven van mij?'. Hongerig naar willen begrijpen, naar leren en reflecteren. Behoeften om te creëren, te voelen, te mogen zijn en bovenal om iets voor anderen te mogen betekenen. Jaren gewerkt in de jeugdhulpverlening als pedagoog op behandelgroepen voor kinderen waarbij sprake was van ontwikkelings-, gedrags- en/of emotionele problematiek. Als ambulant pedagoog bezocht ik kindercentra, peuterspeelzalen en scholen om ondersteuning te bieden aan groepsleidsters en leerkrachten. Van daaruit aan de slag gegaan als jeugdpreventiewerker en ambulant gezinshulpverlener waarbij ik werkte met het gehele gezinssysteem. Daar heb ik de kracht gevoeld voor werken met het hele systeem. Met zoveel liefde, passie en plezier heb ik dit werk mogen doen en doe ik dit nu vanuit mijn rol als Jeugdprofessional. Daarnaast heb ik altijd een impuls gevoeld om ook te werken met bewustwording, persoonlijke groei, creativiteit en zingeving. 

  Kimpuls 

  Deze impuls heeft geleid tot het creëren van Kimpuls, een plek waar zeker ook gesproken mag worden over opvoeding maar waar opvoeding een deel is van een groter geheel. Kimpuls is er voor hen die vastlopen, even niet verder kunnen of een handreiking nodig hebben. Voor hen die dichter bij zichzelf willen komen. Een plaats waar liefdevol een spiegel wordt voorgehouden. Kimpuls is een plek waar je volledig tot jezelf mag komen, jezelf mag ontdekken en jezelf mag zijn. 

  O ja, de vraag was 'wie ben ik?'. Mijn naam is Kimberly de Veth. Voor degene voor wie het belangrijk is; bij achtergrond kun je lezen wat ik zoal heb gedaan, al weet je dan nog steeds niet wie ik ben. Eigenlijk is 'wie ik ben' in jouw zoektocht naar 'wie jij bent' niet van belang omdat het in deze niet om mij gaat maar om jou.

 • Achtergrond

  Opleidingen
  - Sociaal pedagogisch werker (niv. 4, Cum Laude afgerond) - Kellebeek College te Roosendaal
  - Hbo Pedagogiek (Cum Laude afgerond) - Hogeschool Rotterdam te Rotterdam
    Afstudeerminor Psychodiagnostiek en pedagogisch handelen
  - Holistisch Energetisch Therapeut - Opleidingscentrum Dharini te Steenbergen 
  - Lifecoach(hbo) - Civas
  - Systemische jaaropleiding; Familieopstellingen & Organisatieopstellingen -
    Academie voor Psychodynamica te Scherpenzeel
  - Psychodynamisch Therapeut; Practitioner - Academie voor Psychodynamica te Scherpenzeel

  Trainingen / cursussen e.a.
  - Balans in lichaam en energie / Onderweg naar jezelf - Opleidingscentrum Dharini te Steenbergen
  - Kunstzinnig dynamisch coachen en innerlijke ontwikkeling; eerste jaar - De Kleine Tiki te Breda
  - Triple P; Level 3 Primary Care - Nederlands Jeugd Instituut
  - Basistraining Voice Dialogue; B.E.E.R Collewijn | Mulder opleidingen te Amsterdam
  - Training Signalen van Welzijn en Signalen van Veiligheid (Signs of Safety) - Vraagkracht
  - Licentie COACHEE!-spel - kindercoachmethode  

  Warme groet,
  Kimberly de Veth